Home
Fidel Castro: Zij die leiden zijn menselijk, geen goden.
Tuesday 20 December 2016
Het hele Cubaanse volk heeft Fidel uitgezwaaid op zijn laatste reis door het land, tientallen leiders van zusterlanden, hoogwaardigheidsbekleders en vrienden uit het buitenland deden daar aan mee. De laatste reis volgde de route van de Karavaan van de Vrijheid in 1959, maar dan in omgekeerde volgorde, een verdiend eerbetoon aan deze leider van de Cubaanse revolutie. De Cubaanse Revolutie heeft veel te danken aan de bijdragen van Fidel Castro Ruz. Fidel zelf blijft bescheiden; zijn laatste wens is dat zijn naam of afbeelding niet gebruikt wordt om instituten of publieke plekken te sieren en dat er geen monumenten voor hem worden opgericht.
Laatst bijgewerkt op ( Tuesday 20 December 2016 )
Lees meer...
 
Cubaanse democratie in actie
Wednesday 09 November 2016
Als onderdeel van het klimaat van interactie tussen het volk en haar vertegenwoordigers is vandaag (9 nov 2016) gestart met een nieuwe ronde van overleg tussen de gekozen vertegenwoordigers en het Cubaanse volk. Deze ronde van overleg heet als doel het afleggen van verantwoording door de gekozen vertegenwoordigers over het beleid dat ze de afgelopen tijd hebben gevoerd en een extra kans voor de bevolking om te laten horen wat ze er van vinden.
Laatst bijgewerkt op ( Wednesday 09 November 2016 )
Lees meer...
 
10 dingen die je moet weten over de blokkade
Friday 04 November 2016
President Barack Obama heeft afgelopen 14 oktober 2016 de blokkade nog beschreven als “verouderd beleid”. Maar gaat Washington erkennen dat de blokkade miljarden dollars aan schade heeft berokkend? Zal de Cubaanse bevolking schadeloos gesteld worden voor deze verliezen?
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 4 van 55
© 2023 Cubadefend | informatie over socialistisch Cuba
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.